El barri de les Basses d’Alzira han tornat esta vesprada a la normalitat (RIBERA TV)

0
407
Montalvá explica en este video la situació dels barrancs

El barri de Les Basses ha tornat esta vesprada a la normalitat després que alguns veïns s’hagen vist obligats a netejar els baixos inundats per la tromba d’aigua caiguda entre la pasada nit i este matí que sumà al voltant de 180 l/m2. El clavegueram no ha pogut absorbir tant quantitat d’aigua caiguda en tan poc de temps i el veinat ha tornat a rememorar temps anteriors en els que la barriada s’inundava quasi tots els anys.

L’ajuntament ha mobilitzat a prop d’un centenar d’efectius que han fet que en poques hores Les Basses tornara a la normalitat. Han participat efectius del magatzem municipal, de la regidoria d’Agricultura, cinc brigades d’IMELSA, a més de persona d’Aigües de València, de l’empresa FCC, membres de la Policia Local,Bombers, Creu Roja i Protecció Civil.

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas ha manifestat que els treballs de prevenció fets en els barrancs durant els darrers mesos, amb la neteja realitzada des del Departament d’Agricultura ha facilitat que «la situació estiguera controlada, així com els colectors i el clavegueram que han funcionat de manera corrceta i això ha provocat que es donara una solució més ràpida».

Les classes han quedat suspeses este matí en tots els centres i instituts  així com esta vesprada en persistir l’alerta taronja.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here