El govern d’Alzira contracta un préstec de 7,8 milions a dos mesos de les eleccions

0
201

EU-Alzira denuncia que la Sra. Bastidas ha esperat al penúltim ple de la legislatura per contractar un préstec, al Banc Sabadell, de 7,8 milions d’euros, el deute financer més gros de la història de l’Ajuntament, per al benefici de la família Presencia-Redal, anterior propietària de l’Hort de Redal.

Deute astronòmic

Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “Des d’EU exigim explicacions públiques a la Sra. Bastidas per què ha esperat fins a l’últim moment de la legislatura per lligar l’Ajuntament amb un deute astronòmic, que llastrarà a futurs equips de govern. No sols el quasi milió d’euros que haurà de suportar anualment l’Ajuntament: la legislació obliga a amortitzar deute, a pagar als bancs, en cas de superàvit. De fet, enguany s’ha donat 800.000 euros de més als bancs”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here