Càritas, el PP i la politica de Bastidas en Alzira / Opinió: Carles Aranda

0
372

Hem tingut coneixement de l’informe que l’Agència Tributària ha remés al jutge Ruz de l’Audiència Nacional que investiga si el partit popular ha comés un delicte fiscal al no tributar per les donacions que li feien empreses durant molts anys.

La resposta d’Hisenda ha cridat l’atenció a tot el món: afirma que els partits polítics si destinen les donacions a complir amb les seues funcions en la societat no han de pagar impostos com ocorre a manera d’exemple diu amb les donacions que rep Càritas
A Alzira ,el partit popular de Bastidas no segueix el mateix criteri que el seu ministre Montoro i ha canviat en els últims anys les ordenances municipals perquè els partits polítics hagem de pagar taxa per celebrar un acte polític en edificis municipals (saló de plens, casa cultura MUMA…etc). O també que tenim que de pagar una altra taxa per ocupar el carrer amb una taula explicativa , o també ha prohibit que no pugam contractar publicitat en l’emissora Alzira Ràdio , tot això llevat de les excepcions que imposa la llei electoral durant els 15 dies de campanya.
Està clar que la Llei es pot interpretar segons qui té el poder d’aplicar-la en cada moment i lloc , i recorde que en el debat en el plenari ,quant jo mateix com a portaveu del Bloc Compromis fea la mateixa comparació entre la funció que compleixen els partits polítics en la nostra societat semblant amb les entitats socials, culturals ,sindicals de la nostra ciutat (que no paguen cap taxa) ,i el rebuig que les meues comparacions produïa al partit popular d’Alzira que van votar en contra de les nostres posicions.
Ara resulta que el mateix ministre d’Hisenda Cristobal Montoro li trau la targeta roja a Bastidas , i li recorda que els partits polítics són com Càritas i no paguen impostos per les donacions que reben sempre que siga per complir la seua funció i per la mateixa raó ; tampoc han de pagar les taxes municipals en la ciutat d´Alzira.
Bastidas , prenga nota i canvie les ordenances fiscals en este punt o li ho comptarem al seu ministre d´hisenda.

Carles Aranda Mata


Carles Aranda

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here