Sumacàrcer presenta un llibre sobre un veí que va sobreviure al camp d’extermini de Treblinka

0
184
L’Ajuntament de Sumacàrcer ha organitzat la presentació del llibre sobre Joaquim Garcia Ribes, nascut a Sumacàrcer en 1.901, i que va sobreviure a varis camps de treballs forçats i d’extermini, escapant del terrible camp d’extermini de Treblinka,per a poder contar al món el que alli i en altres llocs va viure, de 1939 a 1943, època que va  des de l’exili, després de perdre la guerra civil espanyola, fins que va poder escapar del famós camp d’extermini.

Joaquim Garcia Ribes, va ser escriptor, redactor, pólitic, empresari, etc, vivint una vida intensa, convisquent i coneguent a gran part dels personatges públics i polítics del seu temps. El llibre, que recull tota la seua peripècia vital, així com part de la seua obra escrita, serà presentat el pròxoim dissabte 28 de març a les 7 de la vesprada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here