Més Algemesí denuncia l’ús «partidista»del Berca

0
453

Després de veure que el Berca BIM de gener portava una sèrie d’entrevistes als regidors responsables d’àrea, M+S ALGEMESÍ demanà mitjançant una instància que, donat que regidors de l’ajuntament d’Algemesí som tots i els portaveus del grup municipals també tenim una responsabilitat, tot i que diferent, en els successius mesos s’entrevistara als quatre portaveus dels grups municipals. La nostra petició no ha estat atesa per ara i els Berca BIM dels mesos de febrer i març han continuat publicat les entrevistes a regidors de l’equip de govern però no han publicat cap entrevista a cap regidor de cap altre partit polític.

Els populars d’Algemesí són bons deixebles dels manipuladors professionals de la TVE i del malaurat Canal 9 i ens sometent a la resta de partits a una “apagada informativa” en el butlletí escrit municipal . Sembla ser que a efectes de la informació escrita la resta de regidors som espectrals, no reals, i que la nostra existència i funció al plenari no és més que la de ser un simple ornament. Desprecien la nostra tasca i no la valoren com a essencial per al bon funcionament democràtic.

De fet els seu tarannà manipulador quedà clar en 2011 quan davant l’escrit presentat per M+S ALGEMESÍ el 18 de març de 2011 per tal que, davant la falta d’acord sobre la publicació de les columnes, que no es publicarà el Berca BIM el que van fer va ser fer una edició a corre cuita del “Berca BIM d’abril” que es va repartir el 26 de març de 2011. Actuacions com aquestes demostren la baixa qualitat democràtica del govern PP i la manca de transparència que caracteritzen les seus decisions que sempre van orientades a fer un ús partidista dels mitjans públics.

Semblantment al que passà en 2011, hui mateix M+S ALGEMESÍ ha presentat un escrit per demanar que el Berca BIM d’abril siga realment plural i recullga les valoracions de la legislatura de tots els grups que formem part de l’ajuntament o que, simplement en cas de no voler que siga així, que renuncien a la seua edició i repartiment.

El PP d’Algemesí té ara l’oportunitat de demostrar que en aquests quatre anys ha donat tímids passos cap a la transparència i la pluralitat obrint realment el BIM a la pluralitat d’opinions polítiques existents en l’ajuntament o renunciar a publicar-ho. De fet M+S ALGEMESÍ portarà qualsevol incompliment de la llei electoral davant la Junta Electoral de Zona i repartir el Berca BIM d’abril quan pertoca, és a dir, en abril seria incorrecte jurídicament parlat, tal i com ja quedà clar en 2007 amb l’anterior corporació socialista. Fer-ho en març seria immoral.

Si en 2015 torna a fer la mateixa “treta” i torna a publicar el Berca BIM d’abril en març simplement demostrarà el que ja molts sospitem, que no juguen net en política i que utilitzen partidàriament els mitjans de comunicació. Cada cop estem més convençuts que cal netejar l’ajuntament d’aquest tipus d’actituds.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here