Maria Pons, fallera major d’Alzira:»He viscut les falles més intenses de ma vida» (RIBERA TV)

0
394

Les falles 2015 ja són història, la pluja ha respetat, també, la cremà, encara que el vent ha resultat un tant molest. Les falles d’Alzira, que han complit el deu aniversari de la seua declaració de Festa d’Interés Turístic Nacional, han tingut una miqueta sort i s’han pogut celebrar tots els actes programats, malgrat les adverses previsions meteorològiques.

Durant la cremà la Fallera Major d’Alzira ha meditat la pregunta de Riberaexpres perqué resumira en poques paraules l’experiència viscuda, i després de pensar-ho bé ha dit «intenses, he viscut les falles més intenses de ma vida» i això que porta 15 anys d’experiència en la falla Pare Castells, comissió on ha sigut la seua FM durant tres exercicis.

En el reortatge grà fic apareixen, a més, la cremà de la Gallera-Hort dels Frares i de Tulell-Avinguda.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here