Cremà de la falla Tirant lo Blanc de l’Alcúdia

0
285

La Falla Tirant lo Blanc de l’Alcúdia finalitza la setmana fallera amb l’Ofrena a la Mare de Déu de l’Oreto i la cremà de la falla xicoteta i la falla gran.
Tot i que els darrers dies han estat marcats per la pluja, res ha impedit que les falleres i fallers de la falla Tirant lo Blanc de l’Alcúdia gaudiren d’uns dies intensos i plens de festa. Així doncs, el dimarts 18 de març, a les 5.30 de la vesprada, la Falla Tirant lo Blanc va realitzar l’Ofrena de flors a la Mare de Déu de l’Oreto. En aquest cas, la cita va ser a l’església Sant Andreu Apòstol de l’Alcúdia ja que per motius meteorològics no es va poder fer la tradicional cercavila.
El dimarts 19, el dia de la festa gran, els actes començaren a les 11.30 del matí amb una Missa Solemne de Sant Josep i continuaren a les 8 de la nit a la plaça Tirant Lo Blanc amb la cremà de les Falles 2015, acte on van estar presents l’Alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez, el regidor de Festes, Josep Arocas i una representació dels tres grups polítics del consistori. La Fallera Major Infantil, Maria Mercado Ruiz, junt amb el seu President Infantil, Alex Serra, van ser els primers en prendre foc a la falla xicoteta. Just després, la Fallera Major, Mª Dolores Ballestero López, junt amb el President, Paco López, donaren pas a la cremà de la falla gran.
Els actes van finalitzar amb el castell de focs d’artifici que es va disparar a la mateixa plaça i que va posar punt i final a les falles de l’exercici 2015.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here