Compromís denuncia «l’absència» d’informació sobre el tall d’aigua a Carlet

0
402

Una avaria va deixar sense aigua durant el dia d’ahir els veïns i les veïnes de Carlet, sense que per part de l’ajuntament s’informara a la població sobre quina n’era la causa o quan tornaria l’aigua a les cases. En el millor dels casos, el veïnat va estar tot el matí sense aigua potable, i el servei no es va regularitzar del tot fins arribar a la nit. El fet va ser més lamentable al tractar-se d’un festiu i amb molt mal temps, cosa que va provocar que la majoria de la població es quedara a casa, amb la incomoditat que suposa no tindre aigua i no saber quan se’n podrà tindre, sense comptar els perjudicis per a bars o restaurants.

Segons ha manifestat la portaveu de Compromís a Carlet, Maria Josep Ortega, “és una mostra total de deixadesa la que han mostrat des del govern municipal, sense informar de res ni per cap mitjà. Passades més de 24 hores,  encara no han donat cap justificació ni han dit res al respecte, ni en la web ni en cap xarxa social”. Ortega ha afegit que “es tracta d’una autèntica falta de respecte als veïns i les veïnes,  sobretot quan en compte d’informar a la població, utilitzen les xarxes socials municipals per a fer-se autobombo”.

Ortega ha conclòs remarcant que “els carletins i les carletines mereixen un altre govern que responga en cada moment a les necessitats dels veïns i els informe sense defugir les responsabilitats”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here