Pirotècnia Crespo dispara una mascletà semiaèria per finiquitar la festa a Alzira

0
376

La Pirotècnia Crespo ha tornat a guanyar el Concurs de Mascletas d’Alzira amb la que va disparar el passat dimarts i hui ha tornat a deleitar als centenars d’assistents amb una mascletà «semiaèria». Una mascletà que ha estat una miqueta passada per aigua, tot i que la plujar ha parat amb el terratrèmol final. Els pirotècnics consideren que esta mascletà «és legal» perquè no hi havien carcasses en els coets «vulcanitzats» que superaven en altura els edifics més alts de l’Avinguda i de la Plaça del Regne.

Les dos falleres majors, Maria Pons i Claudia Gomis han quedat molt impresionades, com ho demostra la foto, del sorollós final de la última mascletà de la festa a la que ha assistit la presentadora de televisió Bellinda Washington que s’ha emportat un bon esglai amb la priemra carcassa de la mascletà.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here