Les prendes d’abric han sustituït als vestits de fallers i falleres en la mascletà d’Alzira (RIBERATV)

0
504

La pluja que ha caigut este matí a Alzira ha respetat la mascletà disparada per la Pirotecnica Turís a la que han acodit en massa els fallers i les falleres però ataviats amb brusson i prendes d’abric davant el fred i la humertat que es feia notar a la capital de la Ribera.

Així i tot el cadafal d’autoritats ha estat prou ple al contar amb les regines d’Elx i de Jumilla, el diputat nacional de Compromís-Equo, Joan Baldoví, i el periodista de Telecionco José Durán entre d’altres.

Tot seguit s’ha celebrat la Cassolà de la Plaça del Forn que en esta ocasió i a causa de les adverses condicions climatològiques s’ha celebtrat als salons de La Masia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here