El Centre de Dia d’Alginet crema la seua primera falla

0
292

Els usuaris del Centre de Dia d’Alginet han vist com la falla que han fet amb tanta il·lusió s’ha reduït a cendra. L’alcalde d’Alginet, Jesús Boluda que ha assistit a l’acte comentava que “ és molt bon senyal que es faça aquesta primera falla, ja que és un símptoma que el Centre està obert i en funcionament”.

Cap a les 11 del matí, els usuaris, els familiars i els membres de l’associació Benvinguts han gaudit d’un bon tradicional xocolate amb bunyols i de la cremà de la falla. Tot seguit han ballat amb les notes d’una xaranga. Cal recordar que el Centre de Dia està en funcionament amb la col·laboració de l’Associació Benvinguts que oferta un espai on es dóna un respir als familiars que tenen al seu càrrec alguna persona major que necessita companyia.

Ahir dilluns es va calar foc a les falles de l’escola infantil municipal Salvador Bosch, a la del CEIP Pepita Greus i la del CEIP Emili Luna.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here