Alzira dispararà hui la mascletà i farà l’ofrena tot i la inseguretat de l’oratge

0
393

El president de la JLF, Vicent Muñoz, ha assegurat este matí a Riberaexpress quea les 2 de la vesprada la pirotècnia Turís disprarà la mascletà prevista i que esta vesprada els  falleres i falleres de les 34 comissions podranm fer l’ofrena a la Mare de Dé del Lluch. Sembla que la pluja que de forma lleugera i intermitent ha caigut este matí sobre Alzira i la comarca respetarà els dos actes més importants de la vespra de Sant Josep.

Previsió per a hui dilluns

Molt pendents dels moviments que vaja fent la borrasca situada en la zona del golf de Cadis i l’embossament d’are fred en altura que porta associat. Hui faran que l’atmosfera estiga molt insegura i que presente molta inestabilitat ja que a més, el vent entrarà de gregal (direcció nordest, de component marítima) amb ratxes moderades que seran un tant engorroses i que oscilaran entre els 30 i 35km/h al llarg de la jornada. Respecte a la pluja, esperem ruixats intermitents que no deixaran quantitats significatives i que es concentraran més pel matí. De vesprada, les precipitacions més importants es centrarien per les comarques interiors de la nostra comunitat i en el litoral i prelitoral no descartem alguna gota i poc més. L’ambient serà humit i també fred, amb temperatures màximes que seguiran semblants als valor d’ahir o un poc més baixos.

La pluja port respetar la Cremà

MILLOREN LES PREVISSIONS INICIALS i el dia de Sant Josep l’oratge continuarà molt núvol i només parlarem d’algun que altre ruixat ocasional i esporàdic al llarg del matí i poc més. A mesura que avance la vesprada anirà reduïnt-se la possibilitat d’aparéixer més ruixats per la comarca i la tendència serà a una progressiva millora en quant a possibilitats de pluja, cosa que garantiria poder fer la ‘Cremà’ en condicions. D’altra banda, qui seguirà deixant-se notar però un poc més serà el vent de gregal (de nord-est), que entrarà amb ratxes entre moderades y fortes que podran superar puntualment els 45-50km/h. Les temperatures continuaran en els mateixos valors i l’ambient seguirà fred.

        Matinada

Vesprada (Màx.)

             Nit

8 N-pocpluja 7 Nuvols 7 Nuvols

             12º

            13º

             12º

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here