Calatayud denuncia la celebració d’una Junta de Govern «express, només per cobrar»

3
206

Ana Calatayud, regidora d’esta formació a Carcaixent, denúncia que El Govern Municipal va decidir celebrar este dilluns una sessió “express”  que costarà als ciutadans 840 euros.
Este dilluns 16 de març, després de la celebració d’una Comissió d’Urbanisme convocada a les 8:00 hores i conclosa a les 8:30, davant de l’átonia espera dels regidors de l’oposició que esperaven l’inici de la segona Comissió d’Interior convocada per a les 8:30, els membres de la Junta de Govern que també havien d’assistir, es van absentar durant 15 minuts, sense donar cap explicació.
Requerits per Calatayud, per a l’inici de la comissió corresponent es va iniciar la mateixa amb 20 minuts de retard. Durant el transcurs de la comissió i a pregunta de la regidora d’Units per València,  els regidors de l’oposició, hem tingut coneixement del motiu del retard, que no era un altre que, els membres de la Junta de Govern Local estaven celebrant una sessió, que no tenien prevista, que no havia sigut convocada, de la que no existia orde del dia, improvisada i sense cap assumpte que requerira ser tractat amb urgència.
La Junta ha tingut una duració de 15 minuts, pels que l’Alcaldessa i els Tinents d’Alcalde cobraran 120 euros cada u, una sessió celebrada per a cobrar estos imports, despreciant el temps dels regidors de l’oposició que romanien en el Saló de Plens a l’espera.
Fa un poc més d’un any, Units per València ja va denunciar estes pràctiques, la celebració de Juntes de Govern que en la majoria de les ocasions no superen els 30-45 minuts, moltes de les quals inclouen tan sols l’aprovació de l’acta de la sessió anterior i informes i comunicats, res que justifique la seua celebració. Per si açò no fóra poc durant els dos últims anys es vénen celebrant quatre sessions durant el mes d’Agost, que no s’havien celebrat, ni en anys anteriors, ni en legislatures anteriors.
Des de l’UxV, exigim que estos regidors tornen els diners que  cobraran  per no fer absolutament res.
Este tipus d’actuacions, «deixen entreveure el talant moral de qui ens governa. Celebrar una Junta de Govern Local,  sense  dotar la convocatòria de contingut algun, és un model de fer les coses que no entenem des de l’UxV».
Des d’Units per València creiem que d’estes situacions s’ha d’informar als ciutadans de Carcaixent i entenem que algú deu fer-se responsable d’este tipus de fets, que posen al descobert els codis de conducta d’uns governants que Carcaixent no mereix”, conclou Calatayud.
Consell Local d’Units per València-Carcaixent

3 Comentarios

  1. Me parece muy bien que Ana denuncie estos actos del equipo de Gobierno, supongo que la respaldarán el resto de la oposición, o no.

  2. Muy bien, totalmente de acuerdo, es indignante este tipo de abusos… Estos serian de los que utilizarían las tarjetas sin vergüenza ninguna…

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here