Compromís aconseguirà les alcaldies d’Alzira, Carcaixent, Algemesí i Carlet segons Morera

2
429

El diputat per Compromís, Enric Morera i el portaveu municipal d’esta coalició han assegurat este dilluns a la capital de la Ribera que «estem preparats per a governar Alzira i la Generalitat, tenim equips preparats per a fer el canvi».

Morera ha ficat com exemples de govern municipal a Corbera i Almussafes, dos municipis amb alcaldes de Compromís i es mostrà convençut que després de les pròximes eleccions, «Alzira, Carcaixent, Algemesí i Carlet tambés estaran dirigits per la nostra coalició».

El dirigent del Bloc assegura que des de la Generalitat «evitarem el maltractament patit per esta comarca» i reivindicarem els 25.000 milions d’euros que deu el Govern a esta Comunitat». Morera ha significatque el PP «és el caos econòmic i social que ens ha dut a l’empobriment, mentre nosaltres som el rigor i el sentit comú».

Per la seua part el candidat a l’alcaldia d’Alzira, Diego Gómez ha anunciat als mitjans de comunicació locals que el priemr que farà quan arribe al govern municipal serà «fer una auditoria pública, perquè desconeixem el deute de la Generalitat amb l’Ajuntament, ni sabem els diners que està gastant l’alcaldessa». Segon Gómez Elena Bastidas està comporotant-se com  «una mala estudiant que després de no fer els deutes durant tres anys, estudia la nit anterior per aprovar l’examen».

El candidat nº 2 de Compromís a la Generalitat ha visitat les falles, d’Alzira, s’ha detés especialment en la de la Plaça la Malva guanyadora del primer premi del llibret en valencià i, fins i tot, ha asistit a la mascletà.

2 Comentarios

  1. Un poquito » sabraditos» si que van, por lo que he escuchado en el PP contentos porque el miedo a tripartito dicen que moviliza a su gente descontenta. En fin. En breve salimos de dudas. Yo veo dificil en el caso de Alzira porque para que eso suceda ello tendrían que doblar número de concejales y el psoe sacar lo mismo cuando están a la baja… pero… el pueblo dirá. En mi humilde opinión Bastidas ha hecho una excelente gestión para ser época de crisis y tiene un tirón popular que no tiene nadie de la oposición en estos momentos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here