Mónica Oltra, Enric Morera i Joan Baldoví desembarquen en les falles d’Alzira

0
323

No cap dubte que la coalició Compromís li dona una gran importància a la plaça electoral d’Alzira i per extensió a la seua comarca. Durant estes falles tenen previst desembarcar a Alzira les seues principals estreles; Mónica Oltra ho fará este matí que aprofitarà per entrevistar-se a les 11 hores amb un grup d’empresaris amb el president de l’Associació Empresarial d’Alzira al seu capdavant. Després, al voltant de les 12, la cita de la diputada autonòmica serà amb les plataformes comarcals de Sanitat, de la Dependència i dels afectats per les hipoteques.

Per a demà dilluns està previst, com ja és tradicional que el síndic i dirigent del Bloc, Enric Morera tinga una trobada amb els mitjans de comunicació abans de visitar les falles i assistir a la mascletà. I finalment el dimecres dia 18 serà el diputat nacional de Compromís-Equo, Joan Baldoví faça un recorregut per les principals falles, per assistir posteriorment a la mascletà i a la tradicional «Cassolà» de la Plaça del Forn.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here