El CEGA Almussafes aconseguix dos plates i dos bronzes en l’inici de la temporada

0
344

El passat cap de setmana, el Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes, CEGA, va inaugurar la temporada de Competicions Individuals 2015 amb grans èxits que auguren una pluja de medalles.

Díhuit de les gimnastes del club riberenc van assistir als trofeus celebrats el dissabte dia 28, en la localitat alacantina de Xábia, este primer organitzat pel club Montgó-Xàbia i, el Domingo 1 de març, en la localitat de la Ribera Alta de Carlet i convocat pel Club de la mencionada localitat. Cal destacar la importància de la presa de contacte de les gimnastes de CEGA abans d’iniciar les competicions Federatives, un fet que els ajuda en la presa de contacte amb el tapís i a aprendre a familiaritzar-se amb el nombrós públic que les observa des de les grades.

En la competició disputada el dissabte, en la que van participar un total de dotze gimnastes del CEGA, la gimnasta benjamí, Arianna Luz, va obtindre la medalla de bronze i, en la jornada dominical i en el trofeu Ciutat de Carlet, van ser dos medalles de plata i una de bronze les aconseguides per les gimnastes alevins, Tania Lázaro i Claudia Sospedra, respectivament.

“Des del club les animem a continuar treballant de valent, i millorar dia a dia, cosa que sens dubte aconseguiran, ja que l’esforç i la tenacitat d’estes jóvens gimnastes és realment admirable”, comenten els responsables de l’entitat esportiva.

La pròxima cita esportiva es disputarà demà dissabte dia 14. El propi pavelló poliesportiu d’Almussafes acollirà la Fase Provincial del Campionat Nacional Base Individual, en la que es donaran cita les gimnastes de València i Castelló. En esta competició, un total de dotze gimnastes locals es jugaran el passe a la següent Fase, que se celebrarà el pròxim dia 21 de març en les instal·lacions alacantines del Club Montgo-Xabia.

Mª José Girona
Departament de Comunicació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here