Sembra Llibres presenta en València i Gandia «La fallera Calavera»

0
310

El llançament de la novel·la La Fallera Calavera ha estat una de les sorpreses editorials d’aquests primers mesos de 2015. El 19 de febrer, a un mes exacte de Sant Josep, el llibre va arribar a les llibreries, i només dues setmanes després ja s’ha posat en circulació la 2a edició d’urgència d’aquesta història delirant, plena de sarcasme i crítica social i política d’actualitat, escrita pel jove creatiu de Dénia Enric Aguilar, que ara fa un any va posar en circulació un joc de cartes sobre el personatge que s’ha convertit en un fenomen creixent.

Més de 5500 seguidors de La Fallera Calavera a la seua pàgina de Facebook i superant ja les 1200 visualitzacions del booktràiler d’animació, la novel·la s’ha convertit en un èxit immediat. L’editorial ha programat dues úniques presentacions del llibre: la primera, aquest divendres 13 a les 19h a l’FNAC de València; i una segona dissabte 14 a 12h a Gavina Llibres de Gandia.

I tot va començar amb un terrible accident durant una mascletà: una fallera de la Cort d’Honor va morir, i les autoritats taparen els fets repetint amb insistència que era “imprevisible i inevitable”. Però el dia de Sant Josep, un any després, la Fallera Calavera ix de la seua tomba assedegada de venjança. Pel camí comptarà amb la complicitat d’altres zombis molt especials: la Delicà de Gandia, el rei Jaume I i una Bellea del Foc apegalosa. Tots ells s’enfrontaran a una alcaldessa que vol mantenir oculta la veritat per no veure amenaçat el seu poder.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here