L’oposició considera «improvisada» i «devaluada» la Gala de l’Esport d’Alzira

2
410

El portaveu de Compromís per Alzira, Diego Gómez, ha qualificat d»improvisada» i «devaluada» la Gala de l’Esport celebrada anit en la que es premiaren a una treintena de representants de distints clubs locals. Gómez ha responsabilitat de la devaluació a l’alcaldessa, Elena Bastidas,  «perquè s’ha passat tota la legislatura entregant insígnies i medalletes». Tant Compromís com el PSPV i EU consideren que el Consell d’Esports deuria ser l’encarregat d’acordar els guardons als esportites «per concentrar» la seua concessió en una gala de caracter anual.

El dirigent i regidor socialista, Fernando Pascual, ha acusat a Bastidas de «buscar la foto fàcil» i ha afegit que «els palmeros ja no existeixen, són ja majors d’edat». Pascual considera que la primera autoritat local ha intentat disimular la seua «actuació deplorable amb l’esport local» amb esta gala convocada «a última hora».

El portaveu d’EU, Iván Martinez, coincideix amb els seus companys d’oposició; «l’alcaldessa ha concedit de forma discriminatòria insígnies als esportistes locals quan eixe paper li correspon al Consell d’Esports com fant altres consells».

Les tres formacions són partidàries de fer un reglament que regula la concessió de guardons als esportistes locals i que siga el Consell d’Esports l’encarregat de pendre les decissions per tal que siguen lliurats en la Gala de l’Esport.

Tant el grup municipal socialista com el de Compromis i EU reivindicaren des de principi de la legislatura la celebració d’una festa anual en la que es reconegueren els mèrits i les trajectòries dels més destacats esportites d’Alzira.

2 Comentarios

  1. Anem a vore puc estar d’acord en que la gala va ser improvisada e inclos partidista pero crec recordar que hi havia representació politica de quasi tots els partits…si no esteu d’acord, per qué acudiu?…
    A mi el reconeixement «que no medalleta» me’l van donar la directiva del meu club a la que pertany i res a vore a tingut l’alcaldesa…

  2. Ferran, crec que tot el món estava d´acord en que es fera una gala, menys Elena Bastidas com heu va dir públicament en un plenari a una pregunta de Adelaida Pau, la regidora de Compromís. Ara s´ha fet per motius electoralistes i tots ho sabem, i es cert que anaren de diferents partits polítics, una cosa es estar en contra de les maneres i altra estar d´acord en el fondo de la necessitat de fer la gala. Per a la teua informació Adelaida Pau que ha segut la regidora que més a insistit durant tota la legislatura que es fera aquesta gala, va anar com a esportista, ja que pertany als dos club d´atletisme d´Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here