L’Alcúdia destina prop de 29.000€ a ajudes de transport per a estudiants

0
358

321 estudiants de l’Alcúdia es beneficiaran este curs 2014/2015 de l’ajuda al transport que atorga, per setè any consecutiu, l’ajuntament de l’Alcúdia

La campanya per al curs 2014-2015 es va encetar el passat mes d’octubre amb la publicació de les bases que regulen la concessió d’estes ajudes a la mobilitat. Els beneficiaris són els universitaris, els estudiants dels cicles formatius de grau superior i mitjà, i el estudiants de batxillerat artístic que durant el present curs acadèmic realitzen estudis presencials en qualsevol universitat o centre, llevat d’aquells que realitzen estudis corresponents al tercer cicle o doctorat, estudis d’especialització o estudis de postgrau.

El termini per a presentar les sol·licituds va finalitzar el passat mes de novembre i a hores d’ara ja estan resoltes. El consistori ha aprovat favorablement 321 sol·licituds de estudiants que complien tots els requisits i els quals rebran, de manera immediata, una ajuda de 90 € amb la qual podran fer front a una part dels costos de transport al seu centre d’estudi.

Des de l’Ajuntament de l’Alcúdia s’està apostant fort, des de fa anys, per la educació de les alcudianes i alcudians. Esta ajuda compleix enguany el seu seté aniversari i des de la regidoria d’Educació s’ha observat un notable increment de les sol·licituds respecte a les anteriors convocatòries. Estes beques se sumen a altres que ja s’han proporcionat durant este curs, com ara la gratuïtat de llibres als alumnes de primària, l’ajuda econòmica per als llibres dels estudiants d’Infantil, ESO i Batxillerat, les beques per als músics de Grau Elemental i per als músics becaris, l’obsequi d’un ordinador portàtil als alumnes de 5é del quatre col·legis de primària de l’Alcúdia, l’ajuda de 100 € per als universitaris o estudiants de grau mitjà o superior per a comprar-se un ordinador o la instal·lació de 4 pissarres digitals interactives al Centre Professional de Musica de l’Alcúdia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here