L’activista d’Amnistia Internacional Carmen Soto rep a Alzira el premi Ajuda a la Igualtat

0
1292

Una activista històrica d’Amnistia Internacional, Carmen Soto, ha rebut esta nit a Alzira el Premi Ajuda a la Igualtat «Ascensión Xirivella» que reconeix la tasca continuada i de vegades invisible a favor de la igualtat.

Enguany, d’entre les propostes rebudes, l’associació AJUDA S’HA DECANTAT per la realitzada per la Comissió per la Igualtat de l’IES Arabista Ribera i la secció comarcal d’Amnistia Internacional, que ens convidaren a reconèixer la tasca de Carmen Soto Peris,  una activista històrica d’Amnistia Internacional fidel al lema de l’organització “El món pot canviar, però no canviarà sol”. 

Carmen Soto és considerada «una persona de grans conviccions i coneiximents» preocupada per la problemàtica de les dones i especialment  pels drets humans. Esta professora de llengua que participà en la primera escola d’estiu,durant el franquisme, és una «clara defensora de l’escola pública, laica i en valencià».

Soto, que ha rebut de mans de Carmen González el guardó, ha mostrat la seua «satisfacció i orgull» l’ha volgut compartir amb el grup autonòmic de les dones d’Amnistia Internacional.

.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here