EU lamenta que el govern local «no» haja dotat d’un projecte sociocultural al centre de les Basses

0
277

EU-Alzira lamenta que, malgrat el temps que ha costat finalitzar l’edifici de les Basses pels impagaments i incompliments de la Generalitat, no s’haja dotat d’un projecte sociocultural per actuar en el barri.

EU-Alzira troba a faltar un projecte que contemple una pla i mitjans i recursos suficients per a realitzar intervencions al barri, i no només cedir espais a entitats socials de la nostra ciutat.

Segons Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “en efecte, no s’aprofitarà tant com s’hauria de fer aquestes instal·lacions i aquest centre que tant ha costat. No s’ha dotat d’una plaça de tècnic sociocultural o d’intervenció social per a realitzar actuacions al barri. Tampoc s’ha contemplat descentralitzar serveis mu

nicipals: aules d’estudi o d’hemeroteca, un espai jove llargament reivindicat… ni tan sols un conserge per a mantindre l’edifici”.

Cal recordar, a més a més, que ha sigut l’Ajuntament qui ha hagut d’eixir al rescat del Consell de la Generalitat per acabar de construir un edifici, com tants altres del Pla Camps, que ha estat dos legislatures parat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here