El PSPV aconseguix per primera vegada presentar llistes en els 34 municipis de la Ribera Alta

0
361

Pascual: «Per primera vegada s’ha aconseguit fer llista en tots i cada un dels pobles i ciutats de la Ribera Alta»

El PSPV de la Ribera Alta, per mig d’un comitè comarcal extraordinari, ha aprovat per unanimitat les llistes presentades en els 34 pobles de la comarca així com la relació de candidats a formar part de la llista electoral per a les autonòmiques.

Sobre les Propostes de Candidats Autonòmics les agrupacions de la Ribera Alta, han Aprovat en les seues assemblees el següent resultat:
Robert Martínez, ha obtingut el suport de 28 agrupacions i 581 vots. Paco Signes, ha obtingut el suport de 27 agrupacions i 559 vots. Vanesa España, ha obtingut el suport de 21 agrupacions i 470 vots. Regina Campos, ha obtingut el suport de 18 agrupacions i 335 vots. Adela Magalló, ha obtingut el suport de 17 agrupacions i 324 vots. Isabel Garcia, ha obtingut el suport de 3 agrupacions i 146 vots. Mercedes Caballero, ha obtingut el suport de 3 agrupacions i 146 vots. Paqui Montparler,ha obtingut el suport de 2 agrupacions i 37 vots. Ademes de altres que tambe han obtingut el recolsament de una agrupció.
El més destacable tal i com apunta, Fernando Pascual, secretari d’organització de la comarca és que per «primera vegada s’ha aconseguit fer llista en tots i cada un dels pobles i ciutats de la Ribera Alta», la qual cosa el líder socialista la interpreta com que «el socialisme està més viu que mai».

En la actualitat en deu de les trenta cuatre poblacions de la comarca hi ha un govern socialista i tant Pascual com Martínez han mostrat el seu convenciment de que passades les municipals s’aconseguirà tindre un govern socialista en al menys vint localitats.

«Tota esta tasca és fruit del procés de primàries que els socialistes iniciarem ara fa un any, este procés el tanquem amb l’aprovació de les llistes electorals», ha destacat Pascual.

Una de les singularitats de les llistes aprovades pels socialistes és la diversitat que hi ha en totes elles. S’ha tingut en compte reflectir en elles tots els sectors de la societat, i en moltes de les llistes s’ha donat pas a gent preparada i jove.

El que sí tenen en comú totes les llistes del PSPV a la comarca són una sèrie de propostes, entre les que destaquen:
1 – Tots els alumnes d’ensenyament obligatori (Primària), tindran els llibres gratuïts a partir del curs 2015-2016. 2 – Crearem la Regidoria de Participació Ciutadana Oberta. 3 – Pobresa 0 en tots els pobles. 4 – Pla contra la Violència de Gènere. 5 – Beques de transport per als Universitaris. 6 – No a la “Bretxa Digital”. 7 – Plans d’ocupació amb bosses transparents i públiques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here