El Centre Social Les Basses l’ocupen l’Associació de Veïns i els malalts d’Alzhèimer

0
398

L’edifici de tres plantes del Centre Social Les Basses d’Alzira que ha tardat prop de 5 anys en acabar-se, després d’uns altres de reivindicacions, s’ha inaugurat finalmen hui a dos mesos i mig de les eleccions municipals. La primera pedra d’este centre es va ficar el 10-5-2010 segons les publicacions de l’època recollides per la pròpia associació.

La lluita veïnal per un local que començà Paco Borrull i la continuà ladirectiva d’Elvira Olmos, l’ha pogut inaugurar el tercer president, Pasqual Carrasco. A l’Associació li correspon la planta baixa i en ella faran «lo que els veïns vullguen» segons el seu dirigent.

Del total de 700 m2, un 70% li correspon a l’Associació de mmalalats d’Alzhèimer Alzira (AFA) que gaudirà de la primera i lasegona planta.

En la primera hi ha una cuina, un menjador, sales de descans i polivalent a més de dos despatxos. Mentre en la segona hi han sales terapèutiques per a fer «rehabilitació física i estimulació cognitiva», segons la psicòloga, Mª Jesús Ferrer. Mentre la presidenta d’AFA, ha destacat que estes instal.lacions «milloren el que teniem, són més amples, més completes i contem amb un menjador», per atendre a prop de 40 malalts. Esta associació es planteja contar en un termini pròxim amb «un servici d’ajuda a domicili».

Riberaexpress   

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here