Originalitat i diversió en la Cavalcada Fallera d’Almussafes

0
234

Els principals carrers del nucli urbà d’Almussafes van ser testimoni, durant la vesprada de dissabte passat dia 7, d’un dels principals actes d’antesala de la Setmana Fallera. Les comissions La Torre, la Primitiva i Mig Camí es van unir per a oferir als veïns i veïnes de la població una colorida cercavila, en el que l’elegància i originalitat de les disfresses, així com la diversió van ser els senyals d’identitat.

La Cavalcada Fallera de 2015 quedarà per al record dels almussafenys com una de les més participatives de la història, ja que entorn d’un miler de persones, la majoria fallers, però també entitats locals, xiquets de guarderies i veïns a títol particular, van desfilar durant dos hores per a oferir un verdader espectacle de color.

Mª José Girona
Departament de Comunicació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here