Marta Trenzano i Ximo Puig arranquen la precampanya electoral en Algemesí

0
395

Marta Trenzano es va presentar, aquest divendres, com a candidata a l’alcaldia d’Algemesi en les pròximes Elecciones Municipals de maig de 2015, en la sala Rex de la citada ciutat, enfront de mig miler de persones i abrigallada per Ximo Puig, secretari general del PSPV i candidat a la Generalitat Valenciana, diputats nacionals, autonòmics i provincials així com alcaldes i candidats tant de la Comarca de la Ribera com de tota la província.

A 80 dies de vista de la convocatòria a les urnes, tant Marta Trenzano com Ximo Puig donen el tret d’eixida d’una precampanya electoral en “el cor del País Valencià” en paraules de Ximo Puig. Rafael Luch, secretari general de joventuts va inaugurar l’acte descrivint i denunciant la situació actual dels joves a causa de la nefasta política del PP..

La candidata a l’alcaldia va centrar el seu discurs en el futur, en solucions als greus problemes actuals com l’atur, la dependència, l’educació, la sanitat i la pobresa, concretant les seues solucions a cadascun d’ells. Sense oblidar a l’agricultura, el medi ambient i la transparència.

En paraules de Trenzano “el maig vinent els ciutadans s’enfronten a un dilema en el qual hauran de triar entre dos camins; un de fosc i un altre transparent, un de menyspreu i un altre d’estima, un d’imposició i un altre de diàleg, un que desitja apropiar-se del poder i un altre que desitja compartir-ho. Per això anem a asseure als ciutadans en les taules on es prenen les grans decisions perquè siguen testimonis i decidisquen sobre les inversions de la nostra ciutat”.

Trenzano va posar com a exemple la seua pròpia vida per a demostrar que tot el millor que li ha passat a la societat espanyola, valenciana i algemesinenca ha vingut sempre de la mà dels governs socialistes. Va destacar el seu pas per l’educació pública i en valencià, per l’accés a la sanitat universal, per la possibilitat d’estudiar en l’estranger i per la tranquil·litat que suposa comptar amb la llei de la dependència per a aquells que tenen en les seues famílies persones dependents, tant majors com discapacitats, citant, per a cada cas concret, cadascuna de les lleis impulsades pel PSOE.

Una de les parts més emotives de la seua intervenció, que va ser interrompuda en diverses ocasions, pels aplaudiments dels assistents va ser quan va assegurar que “jo estic amb els aturats de llarga durada, amb els treballadors de Marbres Costa, amb les dones que cuiden als seus fills i als seus pares i que han de treballar el doble per a cobrar el mateix que els homes, amb els agricultors que no veuen recompensat el seu esforç, amb els qui desitgen que cuidem el medi ambient, amb els joves exiliats i amb els majors que segueixen mantenint a les seues famílies amb les seues pensions”.

D’altra banda Ximo Puig que va decidir començar el seu precampanya al costat de Marta “en el cor del País Valencià”, va afirmar amb rotunditat que està totalment d’acord amb els plantejaments d’aquest discurs de futur que Trenzano acabava d’exposar fent total recalcament en la “honestedat radical i la recuperació per als ciutadans dels serveis públics com la sanitat, l’educació i la dependència”.

Per a concloure el candid

Ximo Puig i Marta Trenzano

at a la Generalitat va asseverar que el pròxim govern socialista defensarà a Madrid un finançament just per als valencians i recuperarà el prestigi que sempre ha acompanyat al poble valencià i que el PP s’ha obstinat a destruir amb tots els casos de corrupció que els assenyalen com un govern indigne.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here