EU acusa al PP de «menysprear» els representants de La Barraca d’Aigües Vives

1
264

EU-Alzira i de la Barraca d’Aigües Vives denuncia l’ús patrimonialista de les institucions per part del PP, que no ha convidat la resta de representants de la ciutadania a l’obertura de les noves instal·lacions de l’Ajuntament de l’Entitat Local Menor.

Segons ha valorat Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “lamentem l’escassa sensibilitat democràtica del PP, que ninguneja la resta de forces i representants de la ciutadania d’Alzira i de la Barraca d’Aigües Vives. Han volgut fer un ús propi dels recursos i dels diners públics i del que és un edifici de totes i tots.”
“A més a més –continua I. Martínez-, es dóna la circumstància que aquesta inversió del nou Ajuntament de la Barraca havia estat compromesa en el fallit Pla Camps, i com tantes altres obres ha hagut de ser finançada per altres institucions que també han patit els estralls de la crisi econòmica, com els ajuntaments.”
Des d’EU continuarem defensant, dins i fora de les institucions, la participació ciutadana i vetllant per una millor qualitat democràtica. De fet, recordem que gràcies a la denúncia d’EU, l’Ajuntament de la Barraca va enretirar el nom de Rafael Blasco, ex-conseller del PP condemnat per corrupció, de la placa de la plaça junt al nou ajuntament.

1 Comentario

  1. La forma castellana ‘ningunear’ es pot traduir per: menystenir, menysprear, obviar, no prendre en consideració…

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here