El caloret de Rita i els distints casos de corrupció coparen la cavalcada fallera d’Alzira

0
384
Fallers de Sant Andreu esta nit en la cavalcada

Milers de persones entre els participants en  la cavalcada multicolor i els espectadors han ocupat els principals carrers i places d’Alzira per gaudir del, colorit de les disfresses, l’ingeni i la corrosiva crítica d’esta ja festa tradicional a pocs dies de les falles.

El caloret de l’alcaldessa de València, i els casos de Bàrcenas, Urdangarin i Puyol, junt a la problemàica bancària,han sigut els principals protagonistes de la cavalcada que ha captivat a menuts i majors.

En la primera carrossa viatjaven les falleres majors de la capital de la Ribera, Maria Pons i Caludia Gomis amb les seues respectives corts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here