Concepción Escandell i José Moreno de Creu Julià Ribera millors fallers de Carcaixent

0
457

Les Comissions falleres de Carcaixent celebren esta nit el lliurament de Recompenses

Les comissions falleres de Carcaixent nomenaran esta nit Millors Fallers de Carcaixent 2015 als fallers: Concepción Escandell Huguet i Pedró José Moreno Blanco de la falla Creu Julià Ribera. L’acte se celebrarà esta nit al Magatzem de Ribera a les 23:00 hores.

És el tradicional acte de lliurament de recompenses en què s’atorguen les recompenses de la Junta Central Fallera als millors fallers de les comissions, els distintius d’ors infantils, bunyol d’or amb fulles de llorer i bunyols d’or amb fulles de llorer i brillants als fallers: Eva Puig Morant i Rosa María Gómez Bataller (Falla Cánovas del Castillo); Juan José Torralbo Cuquerella (Falla La Muntanyeta); Mónica Albelda de la Concepción (Falla Plaça Les Dies); Mª Isabel Lozano Sánchez i Mª José Benito Armengol (Falla Jardí de l’Alegria) i Mª Teresa Cabrera Rodríguez (Falla Mestre Giner)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here