Reiniciem fa una ronda pels barris de Carcaixent per «destapar» la realitat del municipi

6
437

 

Carles Albert

El col·lectiu ciutadà Reiniciem Carcaixent comença el dimecres 4 de Març, una campanya informativa pels diferents barris de la localitat obertes a la participació de tots els veïns, sota el lema: “Destapem la realitat de l´Ajuntament”; amb la intenció de donar a conèixer quin és l’estat actual en el qual es troba l’Ajuntament en tots els seus àmbits.

En aquestes xerrades – debats, el Col·lectiu Ciutadà també avançarà quins són algunes de les mesures que creuen que són necessàries per a una regeneració de la vida política a Carcaixent i per a traure a la ciutat de la situació crítica en la qual es troba.

També, com tercer punt de les reunions, els membres del col·lectiu volen estar a peu de carrer per a escoltar les propostes i les inquietuds que els veïns els transmeten, així com per a respondre a tots aquells dubtes que se’ls plantegen.

En aquestes reunions obertes a la participació de tot ciutadà, el col·lectiu, pretén continuar amb la seua voluntat de fomentar la participació ciutadana, informant de la realitat municipal i acostant la política municipal a tots els ciutadans perquè s’impliquen en el dia a dia de l’Ajuntament; ja que l’alternativa que ofereix Reiniciem a les polítiques dels partits tradicionals del nostre municipi, té com a punt principal escoltar a la ciutadania, tenir-la ben informada i estar al seu servei.

El calendari de Reunions és el següent:

– Dimecres 4 de Març. Associació de Veïns de la Muntanyeta.
– Dijous 5 de Març. Associació de Veïns de Quatre Camins.
– Dimarts 10 de Març. Associació de Veïns de Santa Bàrbara.
– Dimecres 11 de Març. Associació de Veïns dels Barraques.
– Dijous 12 de Març. Associació de Veïns de Cogullada.

Totes les reunions seran a les 19,30 en els locals de les Associacions de Veïns.

6 Comentarios

 1. Molt bono iniciativa de Reiniciem Carcaixent i del seu colectiu, que pareixen persones del poble i para el poble.

 2. ara que arriven les eleccions van als barris i s’enrecorden de la gent. I després d’estos aniran molts mes partits que durant quatre ni s’enrecorden de la gent del poble. Volem politics que donen solucions, no politics que intenten guanyar-se un lloc de feina per que no en tenen.

  • reiniciem lleva 2 años realizando cine forum y otras actividades como colectivo cultural informando de temas que conciernen a la sociedad carcagentina , a usted le parece mal que se hable con los barrios ?
   tiene usted la solución a los males de este pueblo ?
   realmente piensa que la personas de reiniciem quieren enriquecerse a base de politica ?
   hable con la gente de reiniciem y que le digan a que renuncian y tal vez le sorprenda.
   yo personalmente fui a una asamblea y me parecen mas honestos y transparentes que el resto de partidos

 3. Gent del poble i per al poble? Jaja no me fases riure. Nian que tenen més ganes de cadira que jo de un cucurucho de chocolate. La gent deuria ser més consient de a qui votar en els pobles i no al primer que sense ofici ni benefici reconegut se presente pa ser alcalde…

   • señor pepe marti , haga usted algo por su pueblo , de momento el actual gobierno de carcaixent a reconocido la denuncia de el señor carles albert y el pueblo recuperara los casi 400.000 € que se pagaron de más a la empresa de recogidas de basura …por lo que parece usted tiene interés en que continue el mismo perro , pero con distinto collar

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here