Bon arranc del Mercat Solidari de l’EPA d’Alzira a favor de l’ONG Metges Sense Fronteres

0
342
El Mercat Solidari este migdia

L’ONG Metges Sense Fronteres será la destinatària dels beneficis obtinguts en el Mercat Solidari organitzat per l’EPA d’Alzira que ha començat hui i que s’allargagrà fins el pròxim divendres.

La iniciativa vingué del propi claustre de professors que ha contat amb la col.laboració de tota l’Associació d’Alumnes en considerar que Metge sense Fronteres «més reconegudes i que en donen més confiança manifestà Alicia a Riberaexpress. Sobre tot per la tasca que està portant a Àfrica «amb malalties com l’Èbola».

En el mercat que s’ha obert este migdia els visitants trobaran, «roba, llibres, DVD,s, bisutería, bolsos i joguets, a més dels pastissos i coques cassolans fets per un grup d’alumnes d’este centre educatiu.

La primera jornada celebrada hui dimecres «ha sigut molt exitosa» expliquens els Mestres de l’Enric Valor en ser els preus molt competitius -entre 0,5 i 4 euros- tots els articles que han comprat tant els membres del centre com gent del barri.

La satisfacció al sí de l’EPA era tota hui per esta loable iniciativa que tindr’a una segona edició el proper any.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here