El seucà Manuel Baixauli, finalista del XLIV Premi Creixells

0
372

El guanyador serà proclamat el 22 de juny en la Revetlla Literària de l’Ateneu Barcelonés

La novel·la “La cinquena planta”, de l’escriptor suecà Manuel Baixauli, ha sigut proclamada finalista en la XLIV edició del Premi Crexells que atorga l’Ateneu Barcelonés. Junt a ell, competiran per aconseguir-lo les novel·les “Mars del Carib”, de Sergi Pons Codina, i “La vida és estranya”, de Valentí Puig. El jurat ha estat format per la filòloga Mita Casacuberta, el periodista David Castillo, la filòloga Rosa Delor, el filòleg Anton Maria Espadaler, el crític literari Jordi Llovet i la periodista Patrícia Gabancho, com a presidenta. Durant els pròxims mesos, es realitzarà un programa de conferències, debats, col·loquis i activitats per a donar a conéixer les tres obres que opten al premi, i que han sigut reconegudes pel jurat com les millors en llengua catalana publicades l’any 2014

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here