El caloret faller arriba a Alzira

2
399
Fallers en el monument de la Menina

«Alzira es vostra» es una frase que alguns fallers agafen al peu de la paraula. La falta de respecte al mobiliari urbà per part d´uns pocs davant de la mirada impassible dels components de la comissió fa a tots culpables. A açò es lo que segurament es referia Rita Barbera quan parlava del «Caloret» faller.

G. V.

2 Comentarios

  1. estas fallas pasadas, viendo que el Ayuntamiento había colocado vallas protegiendo esta estatua comente que se pensaran que los falleros somos unos salvajes, esta visto que el equivocado era yo para vergüenza mía.

  2. segur que si arriba a passar la policia local en lloc de cridar l´atenció a la comissió li lleven el bombo a la xaranga, com va passar en València. Visca el caloret faller.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here