Les Falleres Majors d’Alzira criden contra la crisi, les desigualtats, les injustícies i el racisme (RIBERA TV)

0
310

Una crida ben moderna
Maria Pons i Claudia Gomis moments abans de la crida

Les falleres majors d’Alzira Maria Pons i Claudia Gomis han fet una crida conjunta i reivindicativa esta nit des del balcó de la Casa Consistorial en la que han reclamat el «desterrament de la crisi, les desigualtats, les preocupacions, les injustícies i el racisme després de rebre la clau de la ciutat de mans de l’alcalessa, Elena Bastidas.

Maria i Claudia están segures que les falles d’Alzira serán declarades «Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat». I han acabat la crida davant centenars de fallers que omplien de gom a gom les places del Carbó i del Sufragi manifestant; fallers, crideu junt amb nosaltres per un any de treball, per tots els que estem ací i per tots aquells que, amant les falles, ens han deixat i ja no poden gaudir amb nosaltres; que visquen per sempre les falles».

Prèviament a la crida ha tingut lloc un espectacle de llum i sò que ha agradat molt als fallers.

 NOTA DE L’ADMINISTRADOR:

El periodista no ha de ser quasi mai el protagonista de la noticia però en este cas, cal fer una excepció per denunciar les males maneres i la nula educación d’un dels responsables de l’espectacle. Vaig acodir a l’entarimat on esprojectava l’espectacle a sugerencia d’un regidor de l’equip de govern per tal de captar millor les imatges. I si allí molestava no costava res haver-se dirigit amb maneres educades no fent espentes i xillant com un energúmen malgrat la meua disposició a abandonar el lloc. He pensat molt abans d’escriure esta denuncia pública que podría haver passat als tribunals cas d’haver caigut entre els ferros i cables que hi havien. Però la violencia cal denunciar-la en tots els casos, mentre que, per contra, el que cal promocionar és el diàleg.

Per cert un 10 a l’empresa per l’espectacle i un zero a un empleat determinat per la seua actitut menyspreativa i violenta. Des de Riberaexpress ens unim a l’encertada crida feta per les falleres majors contra la crisi, les desigualtats, les injusticies i el racisme, a la que nosaltres afegim, la violència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here