Primera presentació de llibre a la nova Biblioteca de l’Alcúdia

0
271

L’edició de l’editorial Bromera L’Increïble Viatge a l’Illa Gran, de Josep Millo, estrena l’espai central de la nova Biblioteca quant a presentació de llibres, una activitat que se suma a les tertúlies i animacions lectores programades.

Josep Millo, actual regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Alcúdia , va escriure esta novel·la juvenil ara fa 25 anys, en un moment en què Les Columbretes acabaven de ser declarades Parc Natural, després d’haver servit com a camp de tir per als exèrcits espanyol i americà des de 1875 fins 1982. Este fet, en part, va servir d’inspiració per a un relat que l’autor mateix denomina “ecopacifista”, i que no ha perdut la vigència malgrat els anys transcorreguts.

Publicada en eixa època per l’editorial Tabarca, la novel·la va tindre fins a cinc reedicions, va ser llibre de lectura recomanada per a molts instituts, des de Calp a Benicàssim.

Ara, l’editorial Bromera ha fet una acurada edició de la novel·la, un text al qual el pas del temps no li ha fet malbé i els valors que defensa estan plenament d’actualitat.

A la presentació del llibre hi estaran:

Per part de l’Ajuntament, Robert Martínez, alcalde de l’Alcúdia; per l’editorial Bromera, Josep Antoni Fluixà i el coordinador d’activitats de la Casa de la Cultura, Ximo Puig, que farà la presentació de l’autor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here