Llibret gastronòmic de la falla Caputxins d’Alzira

0
436
Les falleres majors i els presidents durant la presentació
Llibrets de la falla Caputxins

El llibret de la falla Caputxins que’ s’ha presentat esta nit recull un ample ventall de receptes sobre bescuits i tortades valencianes.

Així es converteix en una pràctica publicació gastronòmica per als amantsde la reposteria que trobaran receptes de tortades morenes, d’anous, d’anous i carabassa, també de bescuit de carabassa, junt a pastissos blancs, braç de gitano, corona, magadalenes, valencianes, llibertats, pastís de bromera, merengue, punta de diamant, pastís de coco i cremadet.

A l’acte de la presentació han assistit les falleres majors, Mª Isabel Pla i Lucia Hernandiz junt els presidents, Francisco Chillarón i Ferran Grande, junt a un bon grapat de fallers de la comissió i d’amics d’altres falles que han compartit un vi d’honor en una nit de germanor fallera.

A esta tradicional comissió pertany l’actual Fallera Major Infantil, Claudia Gomis.

El llibret ha estat editat per l’Associació Cultural Falla Caputxins. Coordinat i dirigit per Enrique Iborra, amb poesies d’Alfredo Càndido, i fotografies de Carlos Camarasa i Rebeca Parra.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here