L’Alcúdia plantà 800 exemplars d’espècies autòctones el Dia de l’Arbre

0
347

El passat diumenge 22 de febrer, un any més, l’Alcúdia commemorà el Dia de l’Arbre amb la plantació de 800 exemplars de diverses espècies autòctones al Corral de Rafel.

L’Ajuntament de la localitat, junt amb la Penya Ciclista el Cuc van programar esta activitat perquè tots els alcudians i alcudianes pogueren participar d’una forma directa en la millora d’un paratge emblemàtic del poble de l’Alcúdia, com és el Corral de Rafel.

A partir de les 10 del matí es van reunir a la Plaça de Tirant lo Blanc tots aquells veïns i veïnes de la localitat que van voler pujar al paratge amb bicicleta, i cap a les 10 i quart començaren l’eixida en grup cap al Corral. Des de les 11, el goteig de cotxes particulars arribant al Corral va ser continu. Una vegada allí, al voltant de 500 assistents de totes les edats van poder esmorzar i gaudir de la picadeta i la beguda que preparà l’Ajuntament. Tot seguit, es procedí a la plantació dels arbres.

Els exemplars plantats foren Pins, Carrasques i Arbocers, els quals s’anaven dipositant als forats ja preparts de les quatre zones que corresponen a cadascun dels quatre col·legis de la localitat: Heretats, Batallar, Les Comes i Sant Andreu. A més, els arbres anaven acompanyats d’una etiqueta on els més menuts escrivien el seu nom i, així, poder localitzar l’arbre plantat i poder anar a regar-lo sempre que vulguen. Amb esta nova plantació s’han allargat els quatre senders que condueixen al Corral i, alhora, s’ha estés el pinar que rodeja cadascun d’ells.

En definitiva, aquest matí tan entranyable del Dia de l’Arbre a l’Alcúdia va reunir una gran quantitat de familiars i amics en contacte amb la natura, cosa que demostra el compromís dels ciutadans de la localitat amb el Medi Ambient i amb la cura dels paratges naturals del seu poble.

Per finalitzar el matí dedicat a l’Arbre, l’Ajuntament de l’Alcúdia va regalar un impermeable de butxaca i una motxilla commemorativa entre els assistents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here