La falla Xúquer fa la millor paella en el concurs de Sueca

0
405

La falla Avinguda d’Espanya aconseguix els dos primers premis del Ral·li Humorístic, el corresponent a les proves i a la millor decoració del vehicle

La Falla Xúquer ha resultat la guanyadora del Concurs de Paelles 2015, organitzat per la Junta Local Fallera. El certamen, que va reunir a milers de persones, es va celebrar als voltants del Casal Multiusos. Van assistir també l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la fallera major de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, Eila Colomar, i la seua cort d’honor; el president de la JLF, Vicent Llopis; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; i una àmplia representació de la corporació municipal.

Si el primer premi va ser per a la falla Xúquer, el segon el va aconseguir la falla Che Collons i, el tercer, la falla El Portal. Pel que fa a la decoració, el primer premi va ser per a la falla Sucro; el segon, per a la falla Xúquer; i el tercer, per a la falla Avinguda d’Espanya.

Quant al Ral·li Humorístic, celebrat ahir diumenge, el primer premi en la categoria de proves va ser per a la falla Avinguda d’Espanya; el segon, per a la falla Verge de Sales; el tercer, per a la falla Bernat Aliño; i el quart, per a la falla Xúquer. Quant a decoració del vehicle, el primer premi va ser per a la falla Avinguda d’Espanya; el segon, per a la falla El Portal; el tercer, per a la falla Sucro; i el quart premi per a la falla Xúquer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here