Reiniciem denuncia la «mala optimització» que fa el PP-PSD del personal municipal de Carcaixent

22
702
Carles Albert i Carles Mayordomo

El candidat de Reiniciem a l’Alcaldia de Carcaixent, Carles Albert, va denunciar en la passada comissió d’interior, que el PP volia utilitzar una borsa caducada des del 2008, en la qual figura un familiar d’un regidor del PP, per a cobrir una necessitat que ells mateixos han creat.
Amb els decrets d’Alcaldia 334 i 386 de 4 i 9 de febrer, l’Equip de Govern encomanava a dos funcionaris de l’Ajuntament de Carcaixent, realitzar els treballs de control i inspecció dels serveis que l’empresa Procarsa li presta a l’Ajuntament. En realitzar aquesta rotació de personal, l’Equip de Govern encomana a un Policia de Segona Activitat i a un agutzil-notificador el mateix treball que fins a fa un temps realitzava un sol treballador i la plaça del qual va amortitzar.
A més, aquesta rotació, deixa coix el lloc d’agutzil-notificador en una època en la qual sistemàticament existeix més volum de treball en eixe lloc. Per açò, i amb aquest pretext, l’Equip de Govern pretén traure a la llum una borsa de treball que com va denunciar Carles Albert, està caducada des de l’any 2008 i en la qual figura en els primers llocs un familiar d’un regidor actual del Pàg.
Per a Reiniciem, aquests fets demostren una vegada més la falta de transparència, l’intent de enchufisme i la mala distribució i optimització que l’Equip de Govern fa dels treballadors municipals i destaca l’oposició que aquesta mesura ha tingut entre els sindicats, així com els informes contraris a aquesta mesura realitzats pels tècnics competents.
A més, des de Reiniciem afigen que aquests fets s’agreugen en recordar que abans d’estiu, el propi Equip de govern va encomanar a Procarsa que realitzara el treball de seguiment i control dels serveis que les empreses contractades li presten al propi Ajuntament. És a dir, i en resum, ara tres treballadors realitzen el mateix treball que abans realitzava un solament.
Per a finalitzar, el candidat de Reiniciem, Carles Albert, remarca la necessitat de la figura de l’inspector de Serveis que el PP va amortitzar i ara pretén recuperar sense garanties i de males maneres. “A part de necessària, la figura d’inspector de Serveis és imprescindible per a poder fiscalitzar i controlar els serveis que les empreses contractades li presten a l’Ajuntament”. Per açò, des de Reiniciem anuncien que recorreran aquests decrets d’Alcaldia i reclamaran que se seguisca el procediment adequat per a poder tornar a cobrir aquest lloc amb totes les garanties i que l’Ajuntament tinga coberta una necessitat tan important”.

22 Comentarios

 1. Reiniciem Carcaixent, es el único colectivo que se atreve a denunciar todas las mamandurrias del PP-PDS, y con el beneplacito de Compromís, y la desaparición del PSOE.

 2. Si Carles Albert volia tornar a presentar-se com a alcalde, el dia que va deixar o va ser expulsat del PSPV, hauria d’haver deixat l’acta de regidor ja que d’aquesta forma ha perdut gran part de la seua dignitat política.

  Ha demostrat que molt no creuria en el projecte socialista si li va ser tan fàcil abandonar el grup municipal, és a dir, va abandonar el projecte PEL QUAL LA GENT EL VA VOTAR, no el van votar per ser Carles Albert.

  Volem un alcalde que abandone els seus valors?

  A reflexionar…

  • Carles Albert es va presentar amb el PSOE defenent uns valors que mai ha canviat ni els ha traït mai, la ignorància amb la que parleu d’ell i de la seua vida política no es més que un cobard intent per despretigiar-lo de manera infundada i extremadament injusta,

   Carles Albert no va ser el culpable de la desfeta del psoe a nivell local, però això és un tema que no me interesa el més mínim.. el que interesa és que Carles ha estat treballant per Carcaixent com ben poca gent ha fet mai, s’ha creat enemics polítics per denunciar activament la corrupció política del nostre poble i tot per tres-cents euros al mes, dubte molt que tu o algú del teu partit ho fereu..

   «jove» per què no dius d’on vens? per què et fa vergonya dir de quin partit ets? potser per que els teus representants a nivell nacional són tant corruptes o més com els del PP i PSOE? o potser perque els arreplegats de Podemos i els quatre gats de EU de Carcaixent ja vareu boicotejar el intent de crear «Guanyem carcaixent» demostrant que ni sou d’esquerres vos importa per a res carcaixent, l’únic que voleu es tractar d’arrapar els vots dels ignorants com vosaltres, per no parlar del vostre aspecte personal del que em guarde els calificatius..

   • Mireu si la gent passa de vosaltres que per dues critiques us heu tirat tots a la jugular tots del mateix partit per donar suport al gran capità, clar que ha fet denúncies només faltava quedar-se amb l’acta i sol estar d’oient, a més si no feia  res com anava a presentar-se de nou com a alcalde que és el somni de la seva vida. Amb el vostre pa us ho mengeu que quan el riu sona aigua porta .
    Mireu no vull donar noms com algú fa per aquí, però gent que suport aquest pacte d’Esquerra Unida aquesta justament dels primers a la vostra llista, vam perdre els regidors gràcies a la vegada que es va presentar ell per a alcalde i després em presenti jo gairebé sense campanya i sense un duro i ja no va poder ser, puc seguir, Cris si tu saps d’historietes passades jo també, perquè jo justament voti en contra del pacte, no perquè l’alcalde no ho mereixia sinó perquè jo no pacte amb la dreta.

    • Les denuncies q’ha presentat Carles, han segut amb fundament, i per iniciativa propia, ningú l’iu manaba, REINICIEM CARCAIXENT, no es de dretes, ni d’esquerres i meins de centre, son un colectiu de ciudatans q’están farts dels politics que mos mal-dirigisen, i que están an l’ajuntament per omplirse la buxaca i per enxufar als seus.

 3. Si Carles Albert hubiera abandonado su acta, ¿quien nos hubiera defendido anta los abusos y atropellos del partido del gobierno?, tanto Carles como Ana, siendo los concejales que menos cobraban, han estado luchando por Carcaixent, los carcagentinos más que siglas, queremos personas que luchen y nos defienda ante los atropellos de la administración.

 4. Pense que és completament al contrari del que ha dit Jove, ja que per a mi, quí ha abandonat el seus valors i ha enganyat a la gent, ha segut entre altres el PSOE, votant, recolçant i callant les polítiques del PP que han dut a la ruïna al nostre poble.

  Per tant, no es precís deixar de pertànyer o no a un partit per abandonar els valors.

  Es més, i als fets em remet, al dir que per a mi, Carles Albert, ha fica´t per damunt el compromís que va agafar amb la gent i els seus valors de lluitar contra les corrupteles del PP i defendre una gestió com cal, abans de callar i permetre que la Sra. Botella haga fet durant els últims 16 anys el que li ha vingut en gana sense que ningú li intentara parar els peus.

  Per tant, per a mi, una persona que fica per davant l´interès general a l´interès partidista, per a res abandona els seus valors sinó tot el contrari.

  A reflexionar també…

 5. Jo crec que el PSOE en Carcaixent es un magnific exemple del que no hi ha que fer. ¿La gent que va votar PSOE al 2011 va votar pensant en que els representaría de la manera en que ho han fet durant la legislatura?: ni está ni se le espera. El PSOE local es el que va abandonar els seus valors, sense que ningú posara ordre.

 6. Carles Albert es va presentar amb el PSOE defenent uns valors que mai ha canviat ni els ha traït mai, la ignorància amb la que parleu d’ell i de la seua vida política no es més que un cobard intent per despretigiar-lo de manera infundada i extremadament injusta,

  Carles Albert no va ser el culpable de la desfeta del psoe a nivell local, però això és un tema que no me interesa el més mínim.. el que interesa és que Carles ha estat treballant per Carcaixent com ben poca gent ha fet mai, s’ha creat enemics polítics per denunciar activament la corrupció política del nostre poble i tot per tres-cents euros al mes, dubte molt que tu o algú del teu partit ho fereu..

  «jove» per què no dius d’on vens? per què et fa vergonya dir de quin partit ets? potser per que els teus representants a nivell nacional són tant corruptes o més com els del PP i PSOE? o potser perque els de Podemos i els quatre de EU de Carcaixent ja vareu boicotejar el intent de crear «Guanyem carcaixent» demostrant que ni sou d’esquerres ni vos importa per a res carcaixent, l’únic que voleu es tractar d’arrapar els vots a base de mentides, valors? tant de bo els tinguereu
  com els de Carles.

 7. carcaixentí
  26/02/2015 – 10:57
  Els teus comentaris estàn en espera per a revisió.

  Jo crec que el PSOE en Carcaixent es un magnific exemple del que no hi ha que fer. ¿La gent que va votar PSOE al 2011 va votar pensant en que els representaría de la manera en que ho han fet durant la legislatura?: ni está ni se le espera. El PSOE local es el que va abandonar els seus valors, sense que ningú posara ordre.
  RESPONDER

 8. Home jo conec centenars de polítics que no han abandonat el partits però si els valors d,eixos suposats partits, per exemple ara me ve al cas que en 1991 Castelló i casasus abandonen UPV, anterior bloc i monten el PVN, i mantenen el pacte amb el Psoe de Vicent pla i no entreguen les actes,i això que el secretari local en eixe moment era el senyor salom.
  La Esquerra Unida del Senyor Hernàndez i Learreta pacta en 1994 amb els trànsfugues del psoe Cremades Morant i Ferre,i pacten amb la Uv de juanito i Navarro per a tirar a un alcalde socialista.

  Reflexionem o en tenim prou

 9. Totalment d’acord amb Jove un transfuga no és una persona que es pugui confiar-hi, si tu et presentes en una llista tancada com ell es va presentar moralment l’acta és del partit, espero que canviïn les lleis i que no puguin haver trànsfugues. I a més quan ha anat tantejant ha tots els partits per ser el cap de llista i ningú ha volgut anar amb ell. L’ego ho té altíssim, el mateix diu que és el millor. Xic i companyia a poc a poc amb les promeses.

 10. Vella, a falta d´arguments polítics, difamar i mentir sobre l´adversari és gratis. Difame menys i propose més coses i treballen per millorar el poble.

 11. Esto es patético.
  Por mucho que se quiera disfrazar el tema, Carles es un tránsfuga que ha utilizado los votos de la gente que votó al PSOE para su lucimiento personal i su afán de protagonismo.
  Patético.

  • Menos mal que Carles se salió y dió un poco de claridad al ocultismo del Equipo de Gobierno, o hubieras preferido que hubiera dado los espectáculos que ha dado Conxa, Carles ha demostrado ser un buen ciudadano y un político honrado.

 12. Una vegada que els «hooligans» de Reiniciem ja han fet la seua feina, toca contestar.
  El senyor Carles Albert, es va presentar com a cap de llista del PSPV, i als seus mitins va defendre a «capa y espada» el que era el seu partit. Des que va abandonar l’acta ha passat per PODEMOS (la gent que era a les assemblees ho pot confirmar) i ha passat per GUANYEM (arribant a aconseguir una DESAPROBACIÓ PÚBLICA de GUANYEM VALÈNCIA, com es pot consultar al Facebook), alguns diuen que també ha intentat anar amb altres partits, però com no tinc proves no vaig a contar-ho.

  D’aquesta forma, el senyor Carles ha demostrat que el que li agrada es ser personatge públic SIGA AL PARTIT QUE SIGA.

  Ara em direu que ha defensat els interessos dels carcaixentins als plenaris etc etc, però el que jo dic és que si es va presentar al PSPV és perquè era socialista, (hi han vídeos que ho demostren), per tant, si tingués els seus valors e ideals nets, lluitaria pel PSPV i no per PODEMOS…Ah no, Reiniciem (que podem comprovar que la pàgina de Reinciem, abans era la pàgina del PSPV).

  • Carles es el únic politic del Ajuntament de Carcaixent, que pot donar llixons de política, es una persona que sap parlar, que se li enten y que diu les veritats, en REINICIEM CARCAIXENT, ian persones que han tingut afiliacions en diversos partits i sindicats, pero ningú pot posar ninguna taca en ningú d’ells.

  • HOLA JOVE , RESPECTO A PODEMOS TE GARANTIZO QUE CARLES ALBERT NO TIENE NADA QUE VER ……NO METAS A PODEMOS EN TUS COMENTARIOS

 13. Me pareix divertit llegir aquest comentaris i bore com Carles Albert publica amb diferents noms el mateix, al menys tirali imaginació i cambia d’opinio o almenys de paraules despres dius que el «jove» es ignorant doncs jo pense que s’ha basat en alguna cosa que molta gent pensa i tampoc es tonto.
  Tots sabem que Carles esta per guanyar diners i no defensar uns ideals i molt menys una ciutat.

  • Varias veces, Carles Albert cabeza de lista de REINICIEM CARCAIXENT, ha demostrado que la pulcritud en la política está en la vanguardia de un buen político, y que está dispuesto a gobernar Carcaixent con un sueldo digno y justo, y que el resto de políticos, si que están por la «PASTA».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here