La falla Av. Josep Pau imposa les recompenses durant la presentació del llibret

0
198

El passat dijous  la Falla Av. Josep Pau va presentar el seu Llibret 2015 a l’auditori de la Casa de la Cultura. En el mateix acte es va procedir a imposar les recompenses que la Junta Local Fallera ha atorgat a diversos fallers de la Comissió.

L’acte, magníficament conduït per la fallera Marga Sabater Cuello, començà amb la presència dels representants de la comissió a l’escenari de l’auditori, la Fallera Major, Laura Carrascosa Mompó, la Fallera Major Infantil, Alba Botija López-Pintor, acompanyades pels seus presidents respectius, Javier Lairón González i Víctor Villalba Belda.

Les recompenses atorgades enguany a fallers i falleres de la Falla Av. Josep Pau són:

Coet d’Argent: Carmen Carrillo, Ariadna Martínez i Francisco José Tudela.

Coet d’Or: Clara Alonso.

Flama d’Argent: Gemma Blasco, Lola José i Pep Osca.

Flama d’Or: Aurora Antón, Agustín Arrufat, Rebeca Chorro, Verònica Marco i José Vicente Martínez.

Flama d’Or i Murta: Júlia Cediel, Júlia Carrió, Lorena Gamero, Carmen Maria Oliver, Juani Vivó, José Ángel Chordá, Fran Olaso, Alfonso Oliver, Juan Vicent i Bea Vicent.

També es féu menció a les dues primeres Flames d’Or i Brillants amb Murta de la comissió: Arturo R. Martínez i a títol pòstum a José Luís Gamero.

Acte seguit es projectà un vídeo amb imatges del llibret i amb les novetats que conté, destacant enguany la coherència del contingut del monogràfic amb la temàtica de les falles i la portada.

El lema dels monuments, és per al gran, obra de l’artista Toni Pérez: “La bellesa està en l’interior”, i per a l’infantil, obra de l’artista Enrique Oliver: “És l’amor”. Per això en el monogràfic del llibret hem volgut mirar més enllà i acostar-nos a l’interior del nostre territori, del qual som uns enamorats, admirar la bellesa que s’hi amaga i per això trobarem en aquest apartat del llibret, un seguit d’articles que començant per l’interior del centre històric de la nostra ciutat i passant pel coneixement micològic de la natura, i uns consells per gaudir-ne en família, ens endinsen en rutes de muntanya per poder realitzar amb els més menuts i que trobem a l’interior de la nostra comarca o de les comarques més properes.

Per descomptat al llibret es troba l’essència festiva i lúdica de la nostra comissió, la seua destacada presència al món del teatre amateur, així com una sèrie d’imatges i col·laboracions on prima el bon humor i la sàtira fallera.

Com a novetat, les explicacions de les dues falles, gran i infantil, inclouen respectivament dos codis QR, que amaguen en el seu interior la bellesa d’aspectes inèdits de la construcció dels dos monuments, que els lectors del llibret podran gaudir tan sols baixant-se una aplicació de lectura de codis de barres i codis QR als seus dispositius mòbils. A més aquestos codis estaran als nostres monuments quan lluïsquen al carrer perquè els visitants els puguen visionar.

La comissió desitja que gaudiu amb nosaltres aquestes festes de la bellesa dels nostres monuments i de l’amor per Alzira i per la festa de les falles.

L’equip de redacció del Llibret: Kiko Botija Botija, Rosa Morell Andrés, Marga Sabater Cuello, Rafael Colomer Gimeno i Toni Lluís Martínez Furió.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here