El caloret de Rita Barberà, el nou «hit» musical faller

0
422

 Un usuari d’internet fa un ‘remix’ musical del discurs de l’alcaldessa de València en la Crida. Els usuaris demanen la seua versió en MP3 per poder usar-la com a to dels seus mòbils. Tot fa pensar que ‘El caloret’ serà la cançó de les Falles 2015

El caloret de Rita Barberà no sols s’ha erigit en ‘trending topic’ a les xarxes socials i provocat una airada reacció social i política, sinó que abans que es complisquen 24 hores des que l’alcaldessa de València pronunciara el seu esperpèntic i lamentable discurs en valencià (?), ja compta amb diverses versions musicals a Internet.

Una d’eixes versions és el ‘remix’ o ‘subnorap’ batejat com ‘El caloret’ que ha sigut creat per un usuari que s’identifica com Sr.Dormido i que s’està propagant per les xarxes a velocitat de la llum.

En el moment de redactar aquesta informació havia rebut més d’11.000 visites i alguns dels usuaris que han escoltat aquest apegalós ritme ja han demanat la versió en MP3 d’El Caloret per poder posar-lo com a to de telefonada als seus mòbils. Altres vaticinen que ‘El Caloret’ es convertirà en la cançó de l’estiu.

Laveupv.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here