Carnestoltes esportiu al CEIP Lluís Vives d’Alzira

0
607

El CEIP Lluís Vives d’Alzira ha commemorat , com cada any, la festa de Carnestoltes, amb diverses activitats coordinades per la Comissió de Celebracions del centre. Enguany degut a les causes meteorològiques hem tingut que improvisar el passa carrer al gimnàs de l’escola, on menuts i grans, ens ho hem passat tos junts, cantant i ballant amb la xaranga, que ens ha patrocinat l’AMPA del centre d’allò més bé.
Durant tres dies hem fet cas al Rei de Carnestoltes de portar la consigna que ens manava, al ser el lema d’aquest any els esports, per tal de fomentar amb el nostre alumnat la pràctica esportiva, cada dia em portat un complement de natació, tennis…

Els més menuts de l’escola han fet taller de pares, han fet la disfressa de bussejadors amb material reciclat. Cada cicle ha decidit la seua disfressa, els més majors cadascú ha vingut de l’esport que més li agrada.

Hem tingut tot tipus d’esports:nadadors,jugadors de birles per equips, esquiadors, futbolistes, ciclistes…El més important és que continuen amb la pràctica de tots els esports, triant el que més els agrade.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here