Blanco (EU) exigeix al PP que diga rotundamente que «no renovarà» la concessió de l’Hospital d’Alzira

0
268

Des d’Esquerra Unida exigim al Consell del Partit Popular que diga clarament, rotundament, que no renovarà la concessió de l’Hospital de la Ribera abans de perdre les eleccions el 24 de maig perquè no ens valen les declaracions ambigües de la consellera Català que solament diu que no hi ha previsió de fer-ho. Però, clar, una cosa pot no estar prevista i després fer-se.

També avisem al Consell, que si finalment renova eixa concessió es trobaria en els tribunals, perquè Esquerra Unida els demandaria per estafar al poble valencià, per hipotecar el nostre futur, per avantposar l’interès de les multinacionals per damunt dels nostres drets fonamentals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here