Salom (Compromís): «El 2015 serà l’any del canvi per a Carcaixent»

0
395
Salom amb Bermúdez, Morera i Calatayud
Paco Salom junt a Josep Bermúdez

El candidat a l’alcaldia de Carcaixent per Compromís, Paco Salom assegurà anit durant la seua presentació davant més de 150 militants i simptitzants que, «el 2015 serà l’any del canvi a Carcaixent i podrem estrenar una nova forma de governar més pròspera i amb més trellat».

Salom va afegir a l’antic convent de les Dominiques que enguany «estrenarem  una ciutat renovada i amb espectatives de futur». L’actual portaveu municipal de Compromís per Carcaixent espera dur endavant en la pròxima legislatura totes aquelles inversions que «han sigut rebutjades pel grup parlamentari del PP del que forma part la nostra alcaldessa». És el cas de la construcció d’un segon centre de salut , de la connexió de Carcaixent amb l’autovia, les obres de protecció contra inundacions i l’habilitació d’un accés peatonal en condicions a Cogullada, a més de la nstal.lació d’ascensors als col.legis Víctor Oroval i Francesc Pons, o la rehabilitació de la Casa de Soriano entre d’altres.

A la presentació de Paco Salom han acodit el síndic i secretari general del Bloc, Enric Morera, la candidata a la Generalitat i a l’alcaldia de Carlet, Mª Josep Ortega, junt els candidats a les alcaldies d’Alzira i Algemesí, respectivament, Diego Gómez i Josep Bermúdez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here