Agility Almussafes s’adjudica quatre podis en la sexta prova del nacional

0
293

El club Esportiu Agility Almussafes s’ha alçat amb quatre triomfs en la sexta prova puntuable de la Federació Espanyola d’Agilitat i Educació Canina (FEAEC), coneguda popularment com 6a Estrela. El campionat es va celebrar durant el passat cap de setmana en les instal·lacions locals del club, emplaçades en el parc Rural i va reunir a un total de 54 equips.

El passat cap de setmana, Esportiu Agility Almussafes va organitzar la sexta prova puntuable de la Federació Espanyola d’Agilitat i Educació Canina (FEAEC), coneguda com 6a Estrela. Dels dotze podis en joc, el club esportiu local va aconseguir un terç, ja que els seus equips en competició es van assegurar quatre triomfs.

Les instal·lacions d’Almussafes acolliren a cinquanta-quatre equips, que van barallar per a véncer les dos mànegues enginyades pel jutge de l’esdeveniment, Francisco Alegre, qui va articular dos circuits molt ràpids i bonics per al lluïment dels participants i el delit del públic.

De les quatre categories en joc en la competició, Agility Almussafes es va adjudicar podis en pràcticament totes elles. De fet, en Toy, Natalia Escorcia amb el seu gos Teddy va aconseguir el tercer lloc. Per la seua banda, en categoria Mèdium, Eva Grau va proclamar campiona, junt amb la seua gossa Liss, i Alejandro Aguado, subcampió, amb el seu ca Jack. Finalment, Jose Peris, conduint Thor, va concloure en tercer lloc de la categoria Large.

Al final de la prova, es va celebrar un campionat paral·lel a la competició Estrela, encunyat Steeplechase, en el que Alejandro Aguado es va assegurar el tercer lloc en la seua categoria, Mèdium, amb el seu gos Jack.

Mª José Girona
Departament de Comunicació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here