Carles Albert guanya les primàries obertes de Reiniciem Carcaixent amb el 85,62% dels vots

0
333

Reiniciem Carcaixent, primer partit a Carcaixent que realitza primàries obertes als ciutadans per a escollir la seua candidatura electoral

En el dia d’ahir, el col·lectiu Reiniciem Carcaixent va realitzar una jornada històrica realitzant per primera vegada en el municipi de Carcaixent, primàries obertes als ciutadans, perquè aquests, triaren la composició de la candidatura electoral.
La jornada es va saldar amb un èxit rotund en participar 145 ciutadans dels 154 inscrits, la qual cosa suposa un 94,15%. A més, cal destacar l’enorme acceptació que han tingut les primàries entre els ciutadans de Carcaixent, ja que a mesura que s’ha anat corrent la veu, ha condit la satisfacció per veure que per fi algú fa el pas i dóna veu i participació als ciutadans.
Aquest fet es veu reflectit en la quantitat de gent que s’ha apuntat i participat, i que haguera sigut molta més si s’haguera disposat de més temps per a inscriure’s; ja que malgrat haver-hi un període de 14 dies, han sigut moltíssimes les persones que han manifestat la seua intenció d’inscriure’s una vegada havia finalitzat el termini. Per aquest motiu, des de Reiniciem Carcaixent, diguem, que pròximament i com han vingut fent des de la nostra creació, continuarem engegant mecanismes de participació ciutadana perquè tot aquell que ho desitge participe en la presa de decisió d’assumptes d’especial interès per al nostre municipi.
Per altra banda, cal destacar, que el resultat de les primàries va determinar que Carles Albert serà el cap de llista de la formació al traure el 85,62% dels vots, pel 14,38% de l´altre aspirant, José Antonio Quilis que també integrarà la llista en un lloc de rellevància. El segon lloc de la candidatura l´ocuparà el cap del Servei de Medicina Preventiva de l´Hospital de Xàtiva i Professor Associat de la Universitat de València, Carles Mayordomo y en tercer lloc, el sindicalista i ex-president del Comité d´empresa de Ford, Pasqual Guerola.
Des de Reiniciem, apostem per una forma completament diferent de gestionar els recursos públics, apostant clara i decididament per una total transparència i participació ciutadana en la gestió i pressa de decisions dels assumptes que afecten al nostre municipi.
Programa, bona gestió, transparència i participació son la base del nostre col·lectiu.
Per a finalitzar, ens agradaria dir que ens posicionem en contra de les polítiques realitzades pel Partit Popular així com de tots aquells que per acció o omissió han callat i/o tapat al llarg dels últims 16 anys tota la pèssima gestió i el malbaratament realitzat per l’actual govern popular.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here