Salom esbossarà este divendres les línies bàsiques de Compromís per a Carcaixent

0
426

El  pròxim divendres, 20 de febrer, tindrà lloc a l’Auditori municipal “les Dominiques” de Carcaixent l’acte de presentació de Paco Salom, cap de llista de Compromís a l’alcaldia de Carcaixent. Serà a partir de les 19.30 hores.

En la presentació, oberta a tota la ciutadania, intervindran, a més de Paco Salom, la portaveu local, Rosa Nicolau, el secretari comarcal, Rafa Oliver, i el diputat de Compromís Enric Morera.

Paco Salom esbossarà les línies d’actuació bàsiques del seu projecte, centrades en: la decència de la classe política, la transparència en la informació i el trellat en la gestió. Segons Paco Salom: “la gent de Compromís està preparada per a assumir el repte. Necessitem la màxima col·laboració de la gent de Carcaixent. Totes les persones amb ganes de treballar pel poble són benvingudes en este projecte.”

El líder de Compromís creu que: «ha arribat el moment d’apostar pel trellat i la responsabilitat de la classe política de Carcaixent. L’esperança i la il·lusió de la gent han de canalitzar-se a través d’un projecte nou en l’Ajuntament de Carcaixent. Ha arribat l’hora d’estrenar un poble nou. Un ajuntament al servei de les persones. I això només arribarà de la mà de Compromís!».

Biografia

Francesc J. Salom Salom (Carcaixent, 1961) és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de València. Treballa a la Conselleria d’Agricultura. Casat i amb una filla. Militant del Bloc i regidor de Compromís a l’Ajuntament de Carcaixent. Membre de les comissions d’Hisenda, Interior i Urbanisme.

Procés d’elecció

L’Assemblea Local de Compromís per Carcaixent, per unanimitat, va elegir el passat 13 de desembre de 2014, Paco Salom, com a cap de llista de la candidatura a les eleccions municipals de 2015.
Compromís per Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here