Isabel Aguilar (PSPV) encapçala una llista » vario pinta per a guanyar Alzira»

0
738

Isabel Aguilar

L’executiva extraordinària celebrada anit pel PSOE a Alzira va aprovar per unanimitat les llistes electorals proposades per les candidates, Isabel Aguilar i Fina Alba, per a la ciutat d’Alzira i per a L’Entitat Local Menor de La Barraca d’Aigües Vives, respectivament.

Aguilar ha comentat que es tracta de una llista «renovada, perquè es necessita obrir un nou cicle per a la ciutat, amb idees noves i fresques i amb una visió distinta a l’actual».

Es tracta d’una candidatura que combina l’experiència política d’alguns membres com Fernando Pascual, amb les ganes i motivacions d’altres que concorren per primera vegada en unes llistes electorals com Vanesa España, educadora infantil, o l’advocada Souad el Hadri, posseïdora de d’insígnia d’argent d’Alzira des de 2010.

«He fet una llista de persones, per a guanyar Alzira, on hi ha gent de tots els barris de la ciutat i amb un ample bagatge professional i social», ha destacat Aguilar.

José Grau compositor

També configuren la llista José Grau, mestre de música, compositor, membre de la Societat Musical d’Alzira, a més de una persona amb molt de pes dins des teixit social de la nostra ciutat i al que se li va atorgar l’ insígnia d’or de la ciutat en 2007 ; l’economista Inmaculada Onrubia; María Barceló, llicenciada en empresarials i en Administració i Direcció d’Empreses; i Vicent Pérez, gerent d’un dels locals de restauració més freqüentats pels més joves.

«Per a mi es un orgull comptar amb una candidatura tan vario pinta i que reflecteix tots els extractes socials de la ciutat», segons la candidata Isabel Aguilar.

La llista la formen també dos persones vinculades al món de la comunicació, el periodista Alex Puigvert, que es presenta com a independent i Salva Roses lligat des de fa anys a la ràdio, televisió i premsa digital.

També com a independent trobem a la jove Arantxa Albort, llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, ADE.

La sindicalista de la UGT, Fina Llorens; l’empresari Paco García; la dissenyadora gràfica Ane Aguirre, així com Bernat Alfonso, Reme Roca, Juanma Duque, Xelo Montalvá, Vicent Dolz,

Ana Picazo i el jubilat Vicent Llorens, tots vinculats als moviments socials alzirenys com les danses, les falles, la Setmana Santa, DACMA, el futbol, etc. són els que completen la candidatura socialista per a les municipals del mes de maig.

Com a suplents Antonio Sutil, Mari Cruz Costa, Reinaldo Clari, Dolores Domenech, Rafael Gadea, Rosa Gay i Paco Borrás.

El pròxim divendres 27 de febrer en la UGT es celebrarà l’Assemblea Extraordinària que té que ratificar les llistes proposades per l’executiva tant per a Alzira com per a La Barraca d’Aigües Vives.

Fina Alba candidata en La Barraca

Pel que respecta a La Barraca d’Aigües Vives s’ha intentat representar en la lista a tot el segment d’edats. Encapçalada per Fina Alba la resta de membres que la composen són: María Luisa Vercher, Marisa Tent, Joaquín Santos Borrás i Joaquín Santos Alba, Santiago Revilla, Francisco Guerrero i com a suplent Oscar Salgado.

Candidatura Autonòmica

I pel que fa a la candidatura autonòmica, l’executiva dels socialistes alzireneys ha decidit elevar a l’executiva comarcal el recolzament a Robert Martínez, Francesc Signes, Isabel García, a l’alzirenya Vanesa España i a Mercedes Caballero.

 Candidatura municipal

1. Isabel Aguilar
2. Fernando Pascual
3. Inmaculada Onrubia
4. José Grau
5. María Barceló
6. Vicent Pérez
7. Reme Roca
8. Bernat Alfonso
9. Souad el Hadri
10. Salva Roses
11. Vanesa España
12. Paco García
13. Ane Aguirre
14. Juanma Duque
15. Xelo Montalvá
16. Vicent Dolz
17. Fina Llorens
18. Alex Puigvert (Independent)
19. Ana Picazo
20. Vicent Llorens
21. Arantxa Albort (Independent)

SUPLENTS

1. Antonio Sutil
2. M. Cruz Costa
3. Reinaldo Clari
4. Dolores Domenech
5. Rafael Gadea
6. Rosa Gay
7. Paco Borrás

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here