Hernán Cortés d’Alzira presentà les seues falleres majors Núria Escolá i Mireia Roselló

0
357

El passat 14 de Febrer al Casal Fester de la ciutat d´Alzira, va tindre lloc la presentació conjunta de les Falleres Majors de la Falla «Hernán Cortés», distinció que aquest any a recaigut en Na NURIA ESCOLÁ I LLUESA, i la xiqueta MIREIA ROSELLÓ I ESCOLÁ, seguent el president EN BERNARDO CORTÉS I CUEVAS, i els presidents infantils OSCAR CORTÉS I LLUESA i ALEX CASTELLÓ I ADRIÁ.

L´acte va estar perfectament conduit per una veterana fallera d´aquesta comisió la cual va enaltir les virtuts de les Falleres Majors.

 A mes a mes les Falleres Majors enguany son mare i filla, per la cual cosa el acte va ser doblement emotiu pels sentiment a flor de pell que demostraren les dos d´alt l´escenari, tambe aquesta comisió tingue l´orgull que el regidor d´Agricultura del nostre Ajuntament EN ENRIQUE MONTALVÁ, tancara l´acte am el seu parlament.

Seguidament en la mateixa Sala tingué lloc un sopar i ball fints la matinada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here