Plaça Ajuntament de Sueca presenta el segon llibret de la col.lecció «Artistes fallers, artistes del poble»

0
328

El segon llibret que esta comissió dedica als artistes fallers del municipi, està dedicat al reconegut pintor Conrado Meseguer

El pròxim 19 de febrer, a les 20 hores, la Falla Plaça de l’Ajuntament presentarà oficialment en el seu casal el segon llibret de la col·lecció que van iniciar l’any passat dedicada als artistes fallers del municipi. “Artistes fallers, artistes del poble” va nàixer, segons els seus promotors, “amb la intenció de convertir-se en un homenatge a tots aquells homes i dones que un dia van triar l’ofici de fer falles en Sueca o des de Sueca per a altres poblacions i ciutats”.

Va iniciar la col·lecció el llibret dedicat a l’artista Joan Antoni Llopis Sisternes. En esta ocasió, el protagonista del llibret d’esta comissió per a les Falles de 2015, serà el reconegut pintor Conrado Meseguer. “Continuem el camí iniciat l’exercici anterior, donant a conéixer cada any l’obra d’un artista faller de Sueca. A més, segur que una gran quantitat de persones se sorprendran al conéixer que Conrado va plantar falles en el centre del municipi, durant quatre anys seguits, en la dècada dels seixanta del segle passat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here