Juan Sapena: «La crisis s’allargarà al menys fins al 2020, quan l’atur baixe al 10%»

0
303
Juan Sapena durant la intervenció
Juan Sapena amb José Luis Palacios

El Degà d’Economia i Empresarials de la Universitat Catòlica de València, Juan Sapena, ha manifestat a Alzira que la crisi en Espanya «s’allargarà als menys fins l’any 2020» i ha afegit que no estarà resolta fins que l’atur «baixe fins el 10%».

Sapena considera que «pujar la productivitat és condició necessària» perquè es recupere l’economia espanyola, encara que ser més productius comporta, segons este especialista, «incrementar l’atur i la desigualtat social».

Juan Sapena ha disertat a La Gallera sobre «Emprender en tiempos revueltos» en el cicle deconferències de la VII Setmana de l’Esconomia i l’Ocupació d’Alzira.

El Degà de la Universitat Catòlica consider que la clau per a la recuperació «passa per exportar» , a més «d’atraure talent» perquè les indústries «tinguen una alta competivitat. I ha afegit que la locomotora de l’economia «són els sectors d’elevada productivitat que tiren de la resta de l’economia».

Finalment ha explicdat que el finançament de les pymes «és bàsic per al seu funcionament» i a este repecta hja avança que el Ban Central Europeu «ja ha donat barra lliure».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here